Senaste nytt

3-BE blir officiell partner för Valco Melton

valco melton aterforsaljare

VI ÄR OFFICELLA

Nu är det äntligen klart att 3-BE är officiella återförsäljare för Valco Meltons smältlimssystem i Sverige. Tillsammans med vårt tidigare sortiment så är vi nu en komplett leverantör inom Smält limsutrsutningar.

Välkommen att höra av er om mer information

Vi kommer inom kort att erbjuda en e-handel där vi kommer göra det möjligt för våra kunder, nya som gamla att själva logga in och lägga beställningar på reservdelar för Valco Meltons maskiner.

45411321_326197808158911_8944305819537637376_n

Om Valco Melton

Valco Melton grundades 1952 och döptes om 2008 och är en av världens ledande tillverkare av limapplikations- och kvalitetssäkringssystem. Dom hjälper sina kunder och partners att tillverka, förpacka, försegla och inspektera ett brett utbud av produkter, allt från korrugerade kartonger till kartonger, påsar, böcker, pappershanddukar, läkemedel och mer. Deras kundbas spänner över nästan alla större branscher: korrugerad, förpackning, kuvert, vikbar kartong, tryckbehandling, fiberduk, mjukpapper, bil, textilier och påseproduktion, bland andra.

valco melton logo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *