Senaste nytt

Träffa oss på underållsmässan 31 maj – 3 juni

Underhållsmässan 2022

Träffa oss på underhållsmässan

I år är vi glada över att få ställa ut på underhållsmässan i Göteborg mellan den 31 maj – 3 juni! Vi kommer att ha en monter där du kan komma och träffa oss och lära dig mer om det senaste inom smältlim produktion och ta reda på mer om hur våra maskiner kan gynna din verksamhet på bästa sätt. På plats kommer vi också ha med oss den nya KUBE serien som vi kommer demonstrera och pratar mer om. 
Ni hittar oss i  monter A03:20  Se karta

Vi har också lanserat Sveriges första webbshop för reservdelar för smältlims produkter från Valco Melton.
Kom förbi vår monter så berättar vi mer.

Om underhållsmässan

Här samlas industrin och leverantörer inom underhåll och produktion för att ta del av den senaste tekniken. Här finns kunskapen som kan bidra till att utveckla både er anläggning och personal i syfte att ställa om till ett smartare underhåll.

Rätt utfört underhåll bidrar till stora lönsamhetsförbättringar, oavsett om det handlar om industri eller offentlig verksamhet.

Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt sparas pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Detta är genomgående fokus i våra scenprogram och aktiviteter på mässan 2022.

underhall.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *