Uncategorized

Träffa oss på Scanpack mässan 4-7 Oktober

scanpack logotyp block red

Scanpack-mässan är precis runt hörnet och vi är glada att kunna visa upp vår ”NEW” Kube-serie! Denna serie förpackningsmaskiner är perfekt för små till medelstora företag som vill förbättra sin förpackningsprocess utan att bryta banken. Vårt expertteam kommer att finnas på plats i monter A02:86 för att svara på alla frågor du kan ha om Kube-serien eller om våra andra produkter. Vi hoppas att vi får träffa dig där!

Mer info och vart ni hittar oss på mässan

Kort om oss

3-BE är generalagent för Valco Melton i Sverige. Detta ger oss en unik möjlighet att samarbeta med svensk industri och maskinbyggare för att effektivisera våra kunders produktionsautomation. Våra smältlimsystem generar lönsamhet genom limbesparing och funktionella limsystem utan driftstörningar.