Smältlimsystem webshop

3-be webshop

Välkommen till 3 BE´s exklusiva smältlimsuniversum! Som Sveriges auktoriserade generalagent och återförsäljare för Valco Melton är vi här för att ta din smältlimning till en ny nivå.

I vår sprillans nya webbshop väntar en värld av möjligheter på dig. Upptäck ett oöverträffat sortiment av smältlimsutrustning, innovativa tillbehör och högkvalitativa reservdelar som är skräddarsydda för att lösa dina produktionsutmaningar.

Bland våra specialiserade smältlimstationer finner du det allra senaste inom smältning och applicering av smältlim. I vårt imponerande utbud av reservdels sortiment hittar ni även stort utbud av ND-kompatibla reservdelar. Slangar, filter, pumpar, munstycken, limpistoler och mycket mer – allt finns här för att förenkla din smältlimningsprocess.

Registrera dig nu och få tillgång till den smidigaste och mest effektiva lösningen för dina smältlimningsbehov. Vi erbjuder snabba leveranser direkt från vårt lager i Osby, och vi är redo att stå vid din sida för att säkerställa att din smältlimningsutrustning alltid är i toppskick. 

Varför köpa av oss?

Snabba leveranser

Vi levererar dina produkter inom 2-4 arbetsdagar. Oftast kan vi faktiskt erbjuda ännu snabbare leverans. Om din order är hos oss före klockan 12 på vardagar, gör vi allt vi kan för att packa och skicka den från vårt lager samma dag.

För att säkerställa att du får dina produkter i tid, erbjuder vi även möjligheten att skicka bud över hela Sverige om det uppstår akuta situationer eller kriser.

Enkelt, snabbt och smidigit

Registerera ditt konto redan idag och börja handla.

3 BE

Service och support

3-BE tillhandahåller service och support för våra isblästring kunder. Vi hjälper dig att välja rätt maskin för ditt ändamål och hjälper dig med produktgenomgång och utbildning för att du ska veta hur du ska använda maskinen på rätt sätt och för bästa resultat. Vi tillhandahåller även serviceavtal för att du ska känna dig trygg med att din maskin levererar det resultat du vill uppnå inom isblästringen.

Vi kan hjälp er med bland annat

  • Val av rätt maskin
  • Genomgång och utbildning av användande av Kärcher isblästare
  • Serviceavtal